Afslanken en huidverstrakking | Bio HCG
Makkelijk en snel je lichaam in vorm
afslanken, sport, infrarood, vibrosaun, vacumove, dieet, bio-hcg, slimdiet, bodyter, elektrische spierstimulatie, algenpakking
225
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-225,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BIO-HCG+®  stofwisselingskuur

De originele Bio HCG stofwisselingskuur bestaat uit 24 ampullen, je gebruikt een ampul per dag via de mond, gedurende een periode van 24 dagen. Daarnaast bestaat deze kuur uit een dieet. Bio HCG stofwisselingskuur helpt het hongergevoel te verminderen. Je voelt je extra fit en energieker tijdens en na de stofwisselingskuur.

Het is mogelijk ongeveer 10% van je totaal gewicht afvallen. Bovendien verlies je juist vet in de probleemzones, de billen, buik en dijen.

 

 

Het Bio HCG Original afslankprogramma is opgebouwd in 3 verschillende fases.

 

Fase 1:

De eerste fase is de afslankfase. Je volgt tijdens deze fase een op maat geschreven dieet. Ter ondersteuning gebruik je dagelijks de Bio HCG Original druppels. Standaard duurt deze fase 24 dagen (verlenging of inkorten is mogelijk).

Fase 2:

Dit noemen wij ook wel de stabilisatiefase. In deze fase worden de aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. Het zou zeer onverstandig zijn om dit niet langzaam op te bouwen. Je lichaam heeft het 24 dagen met minder calorieën gedaan en is daar gewend aan geraakt. Ook je maag heeft zich hierop aangepast. In de stabilisatiefase worden de hoofdmaaltijden nog aangepast waardoor je ook in deze fase nog gewichtsverlies kunt realiseren. De stabilisatiefase sluit goed aan op fase 3.

Fase 3:

De laatste fase van het dieet is de levensfase. Nu moet je het zelf doen! Je bent tijdens de kuur een tijd bewust bezig geweest met voeding en afslanken. Je zult merken dat je deze ervaringen mee neemt naar de toekomst.

Nieuwsgierig en wil je nog meer weten?