Afslanken en huidverstrakking | Bodyter Ems
De Bodyter Premium is een autonome oplossing voor individuele lichaamsbehandelingen, door gebruik te maken van het TriActiv effect, met als doel de beste resultaten te bereiken in een record tempo.
EMS, Bodyter, TriActif, lichaamsbehandelingen, thermotherapie, elektrostimulatie, elektroportie, figuurcorrigerende, cellulite, huidverslapping, spierstimulatie, vetophopingen, contourverbetering
421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ontdek het TriActif effect van Bodyter EMS premium!

bodyter premium
bodyter premium

De Bodyter EMS Premium is een authonome oplossing voor individuele lichaamsbehandelingen, door gebruik te maken van het TriActiv effect. Het TriActiv effect bestaat uit de gecombineerde applicatie van thermotherapie, elektrostimulatie en elektroporatie, met als doel de beste resultaten te bereiken in een record tempo.

De Bodyter EMS Premium maakt gebruik van deze drie technieken, afzonderlijk of gecombineerd, om te voorzien in figuur corrigerende behandelingen, hetgeen de meest gevraagde behandelingen in de markt betreft. De behandelingen betreffen met name; cellulite, huidverslapping, spierstimulatie en lokale vetophopingen.

De standaard programma’s:

  • Contourverbetering
  • Afslanken
  • Vermindering van cellulite
  • Verbetering van de huidteint
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Spierversteviging
  • Herstel van spieren
  • Elektrotherapie

Elektrotherapie

Elektrotherapie wordt gebruikt voor elektrostimulatie. Deze therapie kan worden gebruikt voor het zenuwsysteem, microstructuren of spieren, afhankelijk van welke stroomsoort er wordt gebruikt.

De Bodyter Premium maakt gebruik van Laag-Frequente en Medium-Frequente stroom, voor vetafbrekende behandelingen, huidverzachtende behandelingen en spierstimulatie, afhankelijk van het type stroom dat gebruikt wordt.

Elektroporatie MESO-therapie zonder naalden

Elektroporatie is een nieuwe techniek, ontwikkeld door SORISA, waarmee de actieve bestanddelen van cosmetica in de huidcellen worden ingesluisd. Met elektroporatie wordt het celmembraan van de huidcellen in de hoornlaag tijdelijk “poreus” gemaakt door middel van frequente stroom. Doordat kleine bestaande poriën in het celmembraan groter worden en er tevens tijdelijke nieuwe poriën in het celmembraan ontstaan, wordt het mogelijk om (grotere) moleculen van actieve werkstoffen in de huidcellen te laten penetreren. Iontoforese zorgt ervoor dat tijdens de elektroporatie de werkstoffen gemakkelijker in de cellen wordt opgenomen. Zodra de elektroporatie stopt sluit het celmembraan zich weer en kunnen de actieve bestanddelen van de aangebrachte cosmetica in de cellen hun werk doen.

Met elektroporatie is het mogelijk om zowel ioniseerbare als niet ioniseerbare werkstoffen en ook werkstoffen met grotere moleculen in te sluizen. Elektroporatie wordt ook wel Mesotherapie zonder naalden genoemd.

Thermotherapie

Thermotherapie is het gebruik van warmte voor therapeutische doeleinden. De belangrijkste effecten zijn: Stimuleert het metabolisme, de vetverbranding en bloedsomloop, ontspant de spieren, heeft een ontstekingsremmend en pijnstillend effect op de botten en gewrichten en werkt ontgiftend.

Nieuwsgierig en wil je nog meer weten?