Afslanken en huidverstrakking | Wil je afslanken
Wil je afslanken, strakker in je vel komen of je spieren verstevigen? Door te sporten in een cabine bereik je met minimale inspanning een maximaal resultaat.
afslanken, strakker, spieren, verstevigen, infrared, crosstrainen, vacuüm, gewrichtspijn, vibrosaun, vacumove, slimcab
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wil je afslanken, strakker in je vel komen of je spieren verstevigen?

Door te bewegen in een cabine bereik je met minimale inspanning een maximaal resultaat. Onder persoonlijke begeleiding kan je bewegen in een infrarood verwarmde cabine of rustig lopen in vacuüm. Ben je beperkt door spier- of gewrichtspijn dan kan de vibrosaun je weer in beweging helpen.

slimcab

Slimcab

In een infrared verwarmde cabine voer je een samengesteld bewegingsprogramma uit. De temperatuur in de cabine is circa 30 tot 35 graden. Doordat oefeningen liggend worden uitgevoerd, worden gewrichten minder belast. Het bewegen in de cabine is daardoor geschikt voor alle leeftijden.

vacumove

Vacumove

De vacumove is een cabine met een crosstrainers die inmiddels bekend staat als de vetverbrander voor buik, billen en benen. Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuüm afgezogen ruimte, vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats tussen de vetcellen.

vibrosaun

Vibrosaun

De Vibrosaun combineert sauna en massage in een rustgevende houding. De massage vibratie heeft een frequentie die is afgestemd op het onderbewuste en zorgt ervoor dat je op een aangename ontspannende wijze een bepaalde spierspanning behoudt.

Nieuwsgierig en wil je nog meer weten?