Afslanken en huidverstrakking | Plasmalifting
Plasmalift is facelift zonder snijden
plasmalifting, huidverbetering, ooglift, rimpels, verstrakken
635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-635,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Geef je rijpere huid een verjongingskuurtje met een Fibroblast PlasmaLifting behandeling!

Prachtig alternatief voor wie geen operatie wil ondergaan maar toch een flinke huidverbetering of lifting wil bereiken. 

Plasmalifting kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen zoals: verslapte huid, rimpels, grove poriën, acne littekens of andere ontsieringen.

De belangrijkste functie van plasma is de aanmaak van collageen. Naarmate je ouder wordt neemt niet alleen het aantal fibroblasten af, maar worden ze ook minder actief. Simpel gezegd betekent dit: het ondersteunende weefsel wordt minder stevig, met huid verslapping als gevolg.

Hoe werkt de behandeling?

Met een PlasmaPen wordt d.m.v. geïoniseerde gasmoleculen (die zich vlak boven de huid bevinden) een kleine bliksemflitsje geproduceerd. Dit bliksemflitsje veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. De vezels in het dieper gelegen huidoppervlak trekken zich samen, wat zorgt voor een verstrakking van de huid. De elasticiteit van de huid verbeterd en er wordt weer nieuw collageen aangemaakt.

 

Direct na de behandeling is de huid licht gezwollen en kan iets branderig aanvoelen. Ook zijn kleine bruine puntje zichtbaar. De eerste 2 dagen kan de huid in meer of mindere mate gezwollen zijn: dit verschilt per persoon. Ook ontstaan kleine korstjes. Deze vallen er vanzelf af. Dit kan tussen de 5 en 7 dagen duren. Je kunt deze plekjes veilig camoufleren. In sommige gevallen kan echter een tweede behandeling nodig zijn.  Deze kan na 6 tot 8 weken uitgevoerd worden. Het resultaat van de behandeling is over het algemeen blijvend, maar de natuurlijke huidverslapping en veroudering blijft uiteraard doorgaan.

  • Laagdrempelig
  • Vrijwel pijnloos
  • Geen littekens
  • Korte behandeltijd
  • Geen bloeduitstortingen
  • Natuurlijke vorm van huidverstrakking
  • Snelle genezing, je bent snel weer toonbaar

Voor behandeling vindt eerst een intake gesprek plaats om te bepalen of behandeling mogelijk is. 

Niet geschikt voor mensen met:

donkere huid, pacemaker, diabetes (tenzij het onder controle is), fillers op behandelgebied in afgelopen maanden, zwangerschap, keloïdvorming bij genezing ( littekenweefsel), koorts, huidkanker, actieve herpes, actieve acne of gebruik van antibiotica.